Categorie

Kies een categorie
Categorieën

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Takels

Bij Hijsfijn zijn er verschillende soorten DELTA takels beschikbaar, afhankelijk van de toepassing en de grootte van de lasten die moeten worden verplaatst. DELTA takels zijn er in diverse uitvoeringen, zowel elektrische takels, handtakels en rateltakels. Hijs takels worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder bouw, scheepvaart, productie en transport. Hijstakels zijn onmisbaar bij het verplaatsen van zware apparatuur, het tillen van constructiematerialen, het laden en lossen van vrachtwagens en het uitvoeren van reparaties op hoogte.

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Elektrische kettingtakels

De elektrische kettingtakels van het merk DELTA zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende hijscapaciteiten en hijshoogtes. Een Elektrischekettingtakel biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere hijsmiddelen. Zo is het een veilige en efficiënte manier om zware lasten te tillen en te verplaatsen, en kan het snel en gemakkelijk worden aangepast aan verschillende hijstaken. Bovendien kan het worden gebruikt in ruimtes met beperkte ruimte, omdat een compact en lichtgewicht ontwerp heeft.

Handtakels

Handtakels zijn een betaalbare oplossing voor het tillen van zware lasten op plaatsen waar geen elektriciteit of perslucht beschikbaar is. Ze zijn eenvoudig te bedienen en vereisen minimale onderhoudskosten. Bovendien zijn de handketting takels van Hijsfijn.nl erg makkelijk te transporteren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op locaties waar mobiliteit belangrijk is.

Rateltakel

In het assortiment van Hijsfijn.nl vind u een groot aanbod rateltakels. Rateltakels bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere hijsgereedschappen. Ze zijn compact en gemakkelijk te transporteren, wat ze ideaal maakt voor gebruik op locaties waar mobiliteit belangrijk is. Bovendien zijn ze veilig en efficiënt in het tillen van zware lastenen en vereisen ze minimale onderhoudskosten.

10% korting op het hele assortiment

Altijd de goedkoopste, met 10% korting* op ons gehele assortiment!

*De korting wordt automatisch verrekend als het product aan je winkelwagen wordt toegevoegd.