Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden (mits voorradig). Producten die op maat gemaakt worden, zijn hier een uitzondering op. Dit zijn met name de producten uit de categorie kettingen & toebehoren. Deze producten zullen binnen 2 werkdagen verzonden worden. In de webshop wordt bij elk product aangegeven hoe snel we het kunnen verzenden.

  • Voor bestellingen tot 30 kilo hanteren we € 12,00 verzendkosten.
  • Voor bestellingen boven de 30 kilo hanteren we € 60 verzendkosten.
  • Bestellingen vanaf € 500 worden gratis verzonden

Je ontvangt een track & trace zodra de bestelling onderweg is. Als er meerdere producten besteld worden, is het mogelijk dat deze vanaf verschillende locaties verzonden worden. Voor elke verzending wordt een track & trace verzonden. Wij hebben geen invloed op eventuele vertragingen bij de transporteurs.

Retourneren

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden zonder opgave van reden. De verpakking en de producten mogen niet beschadigd zijn. De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Na ontvangst en controle storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

Uitzondering maatwerk

Producten die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden. Dit zijn met name de producten uit de categorie kettingen & toebehoren.