Over DELTA Hijswerktuigen - Hoisting Equipment

Hijsfijn.nl werkt uitsluitend met hijs- en hefmiddelen van Delta Hijswerktuigen – Hoisting Equipment. Dit merk van Nederlandse bodem is actief sinds 1960 en staat (inter)nationaal bekend om haar kwaliteitsproducten, waarbij veiligheid natuurlijk op één staat. Daarbij ben je verzekerd van scherpe prijzen en een snelle levertijd. Dat maakt het merk een speler op wereldniveau! DELTA hijs- en hefmiddelen worden over de hele wereld gebruikt in verschillende industrieën zoals transport, bouw, scheepvaart, defensie, theater, on/offshore en meer. Met wat voor project je ook bezig bent: DELTA heeft hét hef- en/of hijsmiddel die geschikt is voor de klus. Wij verkopen de volgende productcategorieën van dit hoogstaande merk:

Wil je meer weten over DELTA, weten welk hef- en/of hijsmiddel geschikt is voor jouw project of een specifieke vraag over ons assortiment? Dan kun je elke werkdag contact opnemen met onze klantenservice van 8 tot 17 u. Voor je gemak bieden we een chatfunctie aan op de website, maar mocht je liever mailen kan dat op info@hijsfijn.nl. Bellen doe je op 0174-700244. 

Periodieke inspectie

Omdat ook hijs- en hefmiddelen logischerwijs slijten bij het gebruik, moeten deze volgens de Arbowet jaarlijks deskundig worden gekeurd. Daarvoor kun je bij ons terecht en daarmee zijn we jouw ‘one stop shop’ voor hijs- en hefmiddelen van DELTA. 

Bij aankoop van onze producten ontvang je een officieel certificaat en we herinneren je jaarlijks aan het verlopen van het keuringsmoment. Meer over het keuren van producten en het aanvragen hiervan lees je hier

10% korting op het hele assortiment

Altijd de goedkoopste, met 10% korting* op ons gehele assortiment!

*De korting wordt automatisch verrekend als het product aan je winkelwagen wordt toegevoegd.