Categorie

Kies een categorie
Categorieën

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Rateltakels

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Rateltakels

Delta rateltakels. Een rateltakel is een handmatig hijswerktuig dat wordt gebruikt om zware lasten op te tillen en te verplaatsen. De rateltakels van Hijsfijn zjin vergelijkbaar met een handkettingtakel, maar in plaats van een ketting maakt een rateltakel gebruik van een ratelsysteem en een metalen bank om de last op te tillen.

Rateltakels zijn verkrijgbaar in verschillende hefvermogens en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het tillen van zware machines, het verplaatsen van zware voorwerpen en het installeren van zware onderdelen. Rateltakels zijn compact, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor de ideaal zijn voor gebruik op bouwplaatsen, in werkplaatsen en in de industrie.

DELTA

Een elektrische takel kopen? DELTA is een merk dat gespecialiseerd is in hijs- en hefmiddelen. Deltahoist biedt een breed scala aan hijs- en hefmiddelen voor verschillende toepassingen. Het assortiment van Delta omvat onder andere elektrische takels, handkettingtakels en rateltakels. Delta hijs- en hefmiddelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, deze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan alle Europese en internationale normen en voorschriften op het gebied van veiligheid.

Certificaat & keuren

Door het gebruik van hijs- en hefmiddelen vindt slijtage plaats. Dit kan gevaar opleveren voor de gebruikers en de omgeving. Om ongevallen te voorkomen is de wetgeving erop gericht de veiligheid van hijs- en hefmiddelen gedurende de hele gebruiksduur te waarborgen.In de Arbowet staat dat alle hef-en hijsmiddelen jaarlijks deskundig moeten worden gekeurd. Daarvoor kun je bij ons terecht! Bij aankoop van hef- en hijsmiddelen ontvangt je een certificaat. Jaarlijks ontvang je van ons een herinnering wanneer de keuring bijna verloopt.

10% korting op het hele assortiment

Altijd de goedkoopste, met 10% korting* op ons gehele assortiment!

*De korting wordt automatisch verrekend als het product aan je winkelwagen wordt toegevoegd.