Categorie

Kies een categorie
Categorieën

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Handkettingtakels

Filter

Hijshoogte
Meer
Lengte
Meer
Capaciteit
Meer
Draad
Meer

Handketting-takels

Delta handketting takel is een type handmatig hijswerktuig dat wordt gebruikt voor verschillende takel werkzaamheden. Het is ontworpen om zware lasten met minimale inspanning op te tillen, waardoor het een populaire keuze is voor het takelen in bijvoorbeeld, de bouw, scheepvaart, productie en transport.

Bij Hijsfijn zijn er verschillende soorten handketting-takels. Een van de belangrijkste voordelen van de Delta handkettingtakel is zijn hoge hefcapaciteit. Hij kan lasten tillen die enkele tonnen wegen, afhankelijk van het specifieke model en de configuratie. Bovendien is het apparaat zeer duurzaam en vereist het minimale onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor veel toepassingen. Het is echter belangrijk om op te merken dat Delta handkettingtakel veilig moeten worden gebruikt en onderhouden om ongevallen te voorkomen.

DELTA

Een elektrische takel kopen? DELTA is een merk dat gespecialiseerd is in hijs- en hefmiddelen. Deltahoist biedt een breed scala aan hijs- en hefmiddelen voor verschillende toepassingen. Het assortiment van Delta omvat onder andere elektrische takels, handkettingtakels en rateltakels. Delta hijs- en hefmiddelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, deze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan alle Europese en internationale normen en voorschriften op het gebied van veiligheid.

Certificaat & keuren

Door het gebruik van hijs- en hefmiddelen vindt slijtage plaats. Dit kan gevaar opleveren voor de gebruikers en de omgeving. Om ongevallen te voorkomen is de wetgeving erop gericht de veiligheid van hijs- en hefmiddelen gedurende de hele gebruiksduur te waarborgen.In de Arbowet staat dat alle hef-en hijsmiddelen jaarlijks deskundig moeten worden gekeurd. Daarvoor kun je bij ons terecht! Bij aankoop van hef- en hijsmiddelen ontvangt je een certificaat. Jaarlijks ontvang je van ons een herinnering wanneer de keuring bijna verloopt.

10% korting op het hele assortiment

Altijd de goedkoopste, met 10% korting* op ons gehele assortiment!

*De korting wordt automatisch verrekend als het product aan je winkelwagen wordt toegevoegd.